luni, 31 ianuarie 2011

Putin !

Am zis sa mai scriu si eu aici putin ,dar putin devine putin mai mult..

-putina caterinca,putina ura si mai putina dragoste,putin din toate fac putin mai mult..adica mai putin ca putin, cate putin ma contrazic singur, iar putinu il confund cu nimic..sau poate ma prefac putin..da da putin mai mult..

-m-am trezit dimineazta si am zis sa mai dorm putin dar putin cate putin m-am trezit complet si acum stau la calculator putin....da, da, stau putin...si sunt putin adormit.(asta inseamna oare ca o sa adorm putin?)

-hmm sa mai flirtrez si eu putin cu cate una slabutza si simpatica dar iar ma insel putin, ca aici nimic nu se tranforma in mult

- am zis ca o sa scriu putin si am scris putin mai mult decat aveam eu in cap...si in cap aveam putin mai putin decat am scriss

- nu mai stiu sa scriu..nu mai stiu unde sa pun virgula , parca imi aduc aminte putin dar e prea putin..calculatorul ma distruge putin cate putin..

-putin putin inhalez dar devine capul putin mai greu...putin cate putin arat ca iubesc dar nu spun niciodata pe cine si cum ....si cat de putin ea poa sa afle despre mine..Poate stie mai putin despre mine decat stiu eu despre ea ,dar cu cat mai putin cu atat mai mult dar nush daca e si mai bine..oare? putin spus! O vad putin prin orash..o vad prin autobuz...parca ea era...nu ma stie putin, sau poate nu vrea sa stie PUTIN!

-cainii ma latra putin..sa ma latre putin mai mult dar sa nu ma muste!

-ma cam doare capul putin...dar ma doare ca sa il mai simt...ca simt ca nu mai gandesc de la un timp si cand gandesc..gandesc putin...dar bine , sau poate putin prost. Daca e asa ma gandesc ca daca as gandi mai mult as fii putin mai prost.
As fii vrut sa gandesc putin cat mai putin si lumea sa ma inteleaga putin cate putin asa cum nu ii inteleg eu pe ei..

-ma vad cu lume care de la 20 de ani sus se schimba se transforma in oameni normali..obisnuiti...care ascund multe si arata nimicuri dar eu vad prin ei putin ..iar eu cred ca si ei vad prin mine dar nu le arat decat f putin...iar ei zic ca nu imi arata nimic dar arata f mult..putin mai mult!

Putini oameni TRAIESC si MULTI doar exista...eu nush in ce categorie sunt si daca spun..asta inseamna ca MINT PUTIN! papa doar ce m-am trezit si imi e foame putin..o sa imi incalzesc laptele putin cat sa nu ma friga...m-am jucat si cu luna putin dar jur ca putin ce am scris e de kkt.

Un comentariu:

  1. Prima oara cand ai postat asta...am picat pe ganduri...si imi ziceam "ii lipseste clar ceva la mansarda"
    Dar am citit din nou cu atentie si are sens! Oare suntem amandoi nebuni? Imi place atunci lumea noastra de nebuni8-> :x
    <3 u Sunshine:x

    RăspundețiȘtergere